Damal Anaokulu
SERHAT MAH. KAMU KURULUŞLARI KÜME EVLERİ DAMAL ANAOKULU BLOK NO: 6 DAMAL / ARDAHAN

VİZYON

Anaokulumuzun vizyonu, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda ülkemizi Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen, özgün, nitelikli, yaratıcı nesillerin yetişmesi için sağlıklı temeller atmaktır.

MİSYON

Damal Anaokulu olarak misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda insani değerleri benimsemiş, bireysel kimliğiyle kültürel mirası birleştiren kişiliğe sahip, açık fikirli, liderlik özelliklerine sahip, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, doğaya ve canlılara sevgi ve saygılı, bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda öğrenciler yetiştirerek onları bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Yarım gün

Yarım gün

08.00-13.00

Okulumuz Damal ilçe merkezinde olup Ardahan iline 44 km uzaklıktadır.